Waarom is voetbal de meest populaire sport?

Waarom is voetbal de meest populaire sport?

De 2014 wk voetbal all-time meest bekeken sportevenement, achter de olympische spelen. Met een beetje overdrijving zou men kunnen zeggen, het voetbal zelf is populair bij de tv-kijkers dan alle andere sporten gecombineerd. Want het is eenvoudig, informeel en waar je speelt.

Hoe word je de meest populaire sport ter wereld is voetbal?

Hoe word je de meest populaire sport ter wereld is voetbal?De beijing 2008 olimpiában 3.2 miljard mensen zag op zijn minst een paar seconden, een bepaalde gebeurtenis is gegeven en de 2012 olympische spelen in londen openen bleek het meest populair voor de meer dan 900 miljoen publiek. Deze nummers, die echter alleen voor de voetbal wereld ook de beste. De braziliaanse wk 3,6 miljard kijkers gevolgd, onder voorbehoud van de definitieve en 960 miljoen mensen naar keken. De meest schokkende nummer ik ben misschien niet deze, maar de sociale media-activiteiten. De 2014 world series 3-miljard-Facebook-post en 672 miljoen Twitter-berichten die zijn gegenereerd. Dit is bijna vier keer groter dan dat van de olympische spelen in londen-gegenereerde verkeer.

Het voetbal op de 20. eeuw verspreid naar sport-en recreatieve activiteiten, maar volledige sociale dekking deel aan de eerste wereldoorlog. Vooral in de oorlog is het laatste jaar dat was typisch voor een bepaald land uit elke hoek en elke sociale klasse-zij noemden het quebec zal worden mannen en het opleidingscentrum in de kazerne in de gevangene van de oorlog kampen is bijna zeker verbonden met de sport.

Na de verwoesting restauratie en de eerste wereldoorlog het civiele leven kan ook worden gebruikt de technologie van de nieuwe industriële revolutie die leidde de werkende klasse versterkt door. Op hetzelfde moment, Europa ‘ s economische en politieke status-quo is vernietigd, de traditionele heersende klassen brak, de tsaar van Rusland is opgehouden te bestaan, het Habsburgse rijk uit elkaar viel, Duitsland verloren kolonies.

De besteding van de vrije tijd op een nieuwe manier

De besteding van de vrije tijd op een nieuwe manierDe politieke en economische consolidatie, het was de werkende klasse een sterke vertegenwoordiging, in het bijzonder de verkiezingen, de beweging wordt versterkt. Dit is een van de eerste tekenen van Europa hebben afgeschaft of op zijn minst verkort shift was veranderd naar de zaterdag werkdag. De arbeiders een aanzienlijk deel van de plotselinge vrije tijd in een goedkope entertainment optie u bent op zoek naar: of voetballen of voetbal.

Deze trend is goed te volgen, de oostenrijkse-hongaarse vriendschappelijke wedstrijden bijwonen. De grootte van de punt  Het voetbal op het goedkoper is om te voldoen aan de massa ‘ s entertainment voor zijn vordering, slechts, dat de voorwaarden door de aanbestedende effecten op de rest van het bal spel in vergelijking met een groot veld, wat ook betekent dat rond de grote stadions gebouwd kan worden. De opkomst is op het maximaliseren van de sport aan populariteit in termen van, aan de ene kant een enorm competitief voordeel ten opzichte van de concurrentie, aan de andere kant, ik weet niet elitizálta het medium, wat hij zou kunnen bereiken van de tribunes.

Gemeenschappelijke identiteit Als de 20. eeuw, vroeg in te zetten, zijn wij uitgegroeid tot de meest populaire balspel, ik ben er zeker van dat de gelijkheid en saamhorigheid expressieve team sport odds zijn de laagste op de ene kant, de communistische idealen te verspreiden, aan de andere kant, de industriële revolutie gepaard met verstedelijking. Voetbal is een symbolische ruimte gemaakt actieve deelnemers en passieve kijkers gelijk, in die een gemeenschappelijke identiteit werd gevonden, is bedoeld om u te helpen en veel gemakkelijker om te vinden hun plaats in de maatschappij.

Sterren en marketing Het voetbal van invloed op de bredere cultuur ook begon te ontstaan: de grootste spelers van naam in de folk muziek, cabaret en diverse wereld, spelers film rollen ze waren gegeven, en hun gezichten meer en meer commercials opduiken van de zeep, suiker, kleding van de drank voor, zo traag dat ze kennen van de namen, die anders niet geïnteresseerd in het voetbal.

About the Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *