10 + 1 feiten die u waarschijnlijk niet wist over het wk voetbal

10 + 1 feiten die u waarschijnlijk niet wist over het wk voetbal

Er is geen verhaal, dit is de dag begint een maand lang voetbal gekte, de ogen van de wereld van nu, Rusland en het voetbal gericht op. Wie won de meeste van de tijd? Donderdag ochtend mijn favoriete bakker in het restaurant waar we de lunch, de supermarkt, waar spring je naar de bakker, op het kantoor van de dokter, waar hopelijk wij niet naar de school, waar de acacia en in de werk plaats – dus overal gegarandeerd gaan we halen een paar van die dialoog, dat is het thema van het voetbal. Niet kan het ook anders, want Rusland en Saoedi-Arabië komt overeen met de start van de 21. voetbal wereldkampioenschap.

Toen wij er waren, wat de laatste tijd? Elke vraag je antwoord

Toen wij er waren, wat de laatste tijd? Elke vraag je antwoordElke vier jaar, zelfs die vaak schermen voor de flop die niet volgt op een dagelijkse basis in het voetbal, dus voor hen – en natuurlijk de fanatici verzamelde een paar interessante dingen in het soccer world cup met een relatie. Start de scène, met Rusland, dat is het verhaal van de eerste keer gastheer van de prestigieuze concurrentie in de wereld. De russische nationale team – het sovjet-tijdperk, graaf – 11. de tijd zal er voor het wk voetbal, de beste prijs in 1966 voor de sovjet-unie in de naam, toen engeland de wk vierde. Een enorme sensatie die het zou zijn als ze zou kunnen herhaal dit de prestaties als de 32 deelnemende landen, onder hen zijn de leghátrébb FIFA – niet altijd betrouwbaar – lijst, alleen de 70. positie in nederige, een andere opening-spel van de tegenstander, Saoedi-Arabië, drie plaatsen voor hen. Op deze lijst zijn we vijftig-eerste…

Dit zal de 21. leger review de wereld van het voetbal van het meest succesvolle land in het toernooi in de geschiedenis, niet verrassend, Brazilië. De zuid-amerikanen zo ver, vijf maal sit-up voor de voetbal wereld op zijn troon, in 1958, 1962, 1970, 1994 en in 2002 werd de kampioen van de wereld, en de twintig-toernooi in elk van deze waren opgenomen. De brazilië achter Duitsland en Italië de eeuwige ranglijst op de tweede plaats 4-4 toernooi overwinning, een enorme sensatie die de italianen 1958 voor de eerste keer na het wk, de pótselejtező in Zweden liet ze uit.

De world cup 2018 is de oudste speler, de egyptenaren talentvolle keeper, Zat ik-Hadarits, die in januari besteed aan de 45. de leeftijd van. Hij is waarschijnlijk niet de omverwerping van de kameroenese Roger Miljoen euro ‘ s opnemen, die in 1994 de world cup op de leeftijd van 42 jaar, gevonden in Rusland is het doel van de dag zijn het toernooi in de geschiedenis oudste lezen.

Vandaag is het helder en glanzend, duizend kleuren van voetbalschoenen in het midden van de spelers, maar het was niet altijd zo. De 1950 toernooi gebeurde bij de world cup-k in de geschiedenis van een van de meest extreme gevallen, wanneer het indiase team niet in staat te voetballen, de internationale federatie, omdat de indiase spelers weigerden te dragen schoenen aan uw voeten.

 Helaas, we hongaren deze tijd kunnen we ons land zonen in de world championship, de laatste tijd Één van George ‘ s gericht band kreeg van het toernooi in 1986, maar het avontuur liep dat niet goed af. De mexicaanse Irapuatóban 6-0 te wassen ons naar het veld voor de sovjets, in de vierde minuut 2-0 voorsprong, en uiteindelijk geen enkele kans niet was van de overwinning.

Mexico is houder van verschillende gegevens, die waarschijnlijk zeer bereid om het andere land. De centraal-amerikaanse team heeft geleden zo ver, de meeste van de nederlaag van het vb-k) geschiedenis, nummer 25, en mexico waren nobody ‘ s gekregen uit verschillende tijden (16) het toernooi, zodat je niet wint wereld titels.

 Als u al een record in de kwalificatie groep nodig

 Als u al een record in de kwalificatie groep nodigwe zijn tweede plaats in de finale, en pótselejtező in de kwalificatie zwitserse, het enige team dat viel uit de beker over te scoren. Het wk 2006 duitsland in de groepsfase 0-0 en een gelijkspel ze speelde met Frankrijk en Togo en Zuid-Korea is ook 2-0 te verslaan. De halve finale 0-0 gespeeld met Oekraïne, maar de crimineel in een duel zodra ze niet kan raken. Het zwitserse team door de manier waarop de laatste tijd in de binnenlandse hosting, 1954 world cup bereikte de kwartfinales, sindsdien heb ik er nooit in geslaagd zo ver te krijgen.

Het wk in de geschiedenis van beste voetballer van het duitse nationale team Miroslav Klose, die heeft vier world cup aanbevolen de nationale teams en 24 vergader-16 gescoord. Na haar 15 wedstrijden met de braziliaanse Phenom, Ronaldo, die 5 wedstrijden minder gespeeld Klosét. IN een toernooi scoorde de meeste hits, echter, een franse voetbal naam voor bepaalde Just Fontaine-aan verbonden, die in 1958 op het toernooi is 13 keer, de resultaten waren.

10 + 1. Een statistisch aangetoond feit dat het wereld kampioenschap is zeer positief effect hebben op de winnaar van de nationale rendement van negen maanden na de world cup overwinning, na real bébibumm ontwikkelt de wereldkampioen land. Maar het is niet alleen de wereld kampioen, maar de regisseur land om mee te feesten, negen maanden in duitsland in 2006 world championship, na een 10 procent sprong in het geboortecijfer.

About the Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *